ja_mageia

"Επιλέξαμε το ERP προκειμένου να διαχειριστούμε τις αυξημένες ανάγκες σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων που συνόδευσαν την ανάπτυξή μας, όπως ενιαία και γρήγορη πληροφόρηση και reporting, έσοδα διαφήμισης σε όλες τις εταιρίες του ομίλου κ.ά. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μας είχε και η μακρά συνεργασία μας με την Protasys και το εξειδικευμένο προσωπικός της."
Μακεδονική Εκδοτική Α.Ε.
HFS SA
Χρειαζόμασταν ένα ολοκληρωμένο σύστημα Business Intelligence το οποίο θα μας έδινε την δυνατότητα να έχουμε μια πολύ καθαρή άποψη για τις εξελίξεις ολόκληρης της εταιρείας. Έπειτα από έρευνα, επιλέξαμε τη διεθνή λύση QLIKVIEW, θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη λύση είναι σταθερή, αξιόπιστη και καλύπτει τις απαιτήσεις μας. Επιπλέον, το γεγονός ότι υλοποιείται από την Protasys είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα αφού η εταιρεία διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία σε παρόμοια και πιο πολύπλοκα έργα.
Σωτήρης Καραβιώτης - Διευθύνων Σύμβουλος HELLENIC FOOD SERVICE Α.Ε.

Προφίλ Πελάτη

Η Hellenic Food Service, δραστηριοποιείται στην εμπορία και διανομή φαγητών - τροφίμων. Η εταιρία είναι στρατηγικός συνεργάτης στον Όμιλο Goody's, Select. Στόχος της είναι η ενίσχυση της θέσης της στην Ελληνική αγορά και η ανάπτυξη του δικτύου της και στις αγορές του εξωτερικού, δίνοντας πάντα έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα, εντός και εκτός εταιρίας.

Επιχειρηματική Ανάγκη

Η εταιρεία χρειαζόταν ένα σύστημα για να απλοποιήσει τις διαδικασίες Business Intelligence και να είναι ευέλικτο, γρήγορο και εύκολο στην χρήση του.

Επιλογή Λύσης

Η λύση για τις ανάγκες της Hellenic Food Service, ήταν η εγκατάσταση της εφαρμογής QLIKVIEW.


Οφέλη / Πλεονεκτήματα

  • Διαχείριση Αλυσίδας Προμηθειών
  • Διαχείριση Οικονομικών Ελέγχων
  • Ανάλυση Αναγκών Πελατολογίου
  • Παρακολούθηση Δεικτών Παραγωγής
  • Πρόβλεψη των Τάσεων της Αγοράς
  • Εύκολη προσαρμογή των χρηστών στο σύστημα
  • Φιλικό περιβάλλον