ja_mageia

"Επιλέξαμε το ERP γιατί σαν εταιρία χρειαζόμασταν μία δυναμική, ευέλικτη και με πολλαπλές λειτουργίες λύση, η οποία θα ανταποκρινόταν με επιτυχία στις εξειδικευμένες ανάγκες μας. Η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών, η άριστη εξυπηρέτηση και η μακροχρόνια εμπειρία της Protasys ήταν ένας από τους βασικούς λόγους της απόφασής μας."
Ιωάννης Πολίτης - Υπεύθυνος Πληροφορικής & Logistics ΜΑΚΙΟΣ Α.Ε.
Αρχική E.R.P.
E.R.P.

Οι υπηρεσίες που παρέχει η Protasys αφορούν τον πλήρης κύκλο ζωής του συστήματος Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων (ERP). Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της, προσανατολισμένες στην μακροπρόθεσμη προστασία των επενδύσεων και στην βέλτιστη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών, καλύπτουν όλο το φάσμα ενός έργου, από την αρχική μελέτη, μέχρι την υλοποίησή του και την πλήρη εκμετάλλευσή του.

Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες ανάλογα με τις δυναμικές ανάγκες κάθε πελάτη, εξασφαλίζοντας πάντα την ανταγωνιστικότερη σχέση τιμής / ποιότητας. Για εμάς, στην Protasys, οι λύσεις, που προτείνουμε και υποστηρίζουμε, δεν αποτελούν μηχανογραφικές απαντήσεις στις ανάγκες των επιχειρήσεων, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις επιχειρησιακής πρακτικής.

Η Protasys διαθέτει έμπειρους συνεργάτες, ικανούς να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις στην εξεύρεση του βέλτιστου τρόπου για την υλοποίηση των έργων ERP στην οργάνωσή τους.

Οι σύμβουλοι της Protasys συνεργάζονται στενά με τα στελέχη των οργανισμών σε ένα επίπεδο επιχειρησιακών διαδικασιών, προκειμένου να παραδώσουν ένα βελτιστοποιημένο λειτουργικό μοντέλο για την υλοποίηση και εφαρμογή των έργων ERP.

Αυτή η μεθοδολογία επιτρέπει στον απόλυτο έλεγχο της ολοκλήρωσης των επί μέρους επιχειρησιακών διαδικασιών αλλά και την προσέγγιση της καταλληλότητας του συνολικού σχεδιασμού του έργου.

altΚατεβάστε σχετικό υλικό
στην ενότητα download