ja_mageia

"Έπειτα από έρευνα, επιλέξαμε τη διεθνή λύση QLIKVIEW, θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη λύση είναι σταθερή, αξιόπιστη και καλύπτει τις απαιτήσεις μας. Επιπλέον, το γεγονός ότι υλοποιείται από την Protasys είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα αφού η εταιρεία διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία σε παρόμοια και πιο πολύπλοκα έργα."
Σωτήρης Καραβιώτης - Διευθύνων Σύμβουλος HELLENIC FOOD SERVICE Α.Ε.
Αρχική E.R.P. Ενδεικτικά Έργα Εφημερίδες Μακεδονία
Εφημερίδες Μακεδονία
Επιλέξαμε το ERP προκειμένου να διαχειριστούμε τις αυξημένες ανάγκες σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων που συνόδευσαν την ανάπτυξή μας, όπως ενιαία και γρήγορη πληροφόρηση και reporting, έσοδα διαφήμισης σε όλες τις εταιρίες του ομίλου κ.ά. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μας είχε και η μακρά συνεργασία μας με την Protasys και το εξειδικευμένο προσωπικός της.
Μακεδονική Εκδοτική Εκτυπωτική Α.Ε.

Προφίλ Πελάτη

Ο όμιλος εταιριών ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ιδρύθηκε το 1911 από τον κ. Βελλίδη με κύριο στόχο της την ενημέρωση του πολίτη. Σήμερα, η κύρια δραστηριότητά του ομίλου είναι η έκδοση των εφημερίδων «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» και «ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ», καθώς και η λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού «ΕΞΤΡΑ ΣΠΟΡ».

Επιχειρηματική Ανάγκη

Οι απαιτήσεις του ομίλου εταιριών ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για εκσυγχρονισμό και μεγαλύτερες δυνατότητες σε επίπεδο λειτουργικό αλλά και σε επίπεδο όγκου οδήγησαν στην επιλογή του ERP.

Επιλογή Λύσης

Κύριο κριτήριο για την επιλογή του ERP ήταν ότι παρείχε τα χαρακτηριστικά που εμείς είχαμε ζητήσει, αλλά και η δυνατότητά του να εγκατασταθεί χωρίς να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα αναδιοργάνωσης, αλλά ούτε και παρενέργειες στην καθημερινή εργασία των στελεχών.


Οφέλη / Πλεονεκτήματα

  • Ενιαία, γρήγορη & άμεση πληροφόρηση
  • Δυνατότητα χειρισμού μεγάλου όγκου δεδομένων
  • Φιλικό στο χρήστη
  • Ευέλικτη παρουσίαση & υψηλή ευχρηστία
  • Υψηλή αξιοπιστία και ασφάλεια στον τρόπο αποθήκευσης των δεδομένων
  • Δυνατότητα άμεσης μετάβασης σε σχετιζόμενες πληροφορίες