ja_mageia

"Επιλέγοντας τη διεθνή λύση ERP, θεωρήσαμε τη συγκεκριμένη λύση σταθερή, αξιόπιστη, ταχύτατη και σε συνδυασμό με την συνεργασία μας & την υποστήριξη της Protasys, πετύχαμε τους υψηλούς στόχους που είχαμε θέσει."
Σωτήρης Καραβιώτης - Διευθύνων Σύμβουλος ΝΟΜΕΑΣ Α.Ε.
Stathis S.A.
Επιλέξαμε το ERP γιατί σαν εταιρία μακράς πορείας στην αγορά αντιλαμβανόμαστε την αναγκαιότητα της χρήσης ολοκληρωμένων συστημάτων προκειμένου να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας αποτελεσματικά και γρήγορα. Το ERP είναι ένα λογισμικό που μας δίνει το στρατηγικό πλεονέκτημα στην προσπάθεια αυτή. Το γεγονός ότι η εγκατάσταση υλοποιείται από την Protasys μας δίνει μια επιπρόσθετη σιγουριά για την επάνδυση μας.
Θεοχάρης Ντούνας - Διευθύνων Σύμβουλος STATHIS A.E.

Προφίλ Πελάτη

H εταιρία STATHIS ιδρύθηκε το 1961 με βασική δραστηριότητα την επισκευή και συντήρηση ψυκτικών μηχανημάτων φορτηγών αυτοκινήτων. Η φιλοσοφία της STATHIS θέτει ως απόλυτη προτεραιότητα τις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη. Απόλυτα σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις και προσεκτικά καταγεγραμμένες διαδικασίες κάνουν την φιλοσοφία της εταιρίας μία απτή πραγματικότητα.

Επιχειρηματική Ανάγκη

Η αναγκαιότητα λήψης σωστών αποφάσεων σε ελάχιστο χρόνο οδήγησε την εταιρία στην αναβάθμιση και αντικατάσταση όλων σχεδόν των λογισμικών εργαλείων της εταιρίας.

Επιλογή Λύσης

Η STATHIS κατέληξε στο ERP ως την καλύτερη δυνατή λύση βασικού λογισμικού, γύρω από την οποία θα έπρεπε να χτίσει το υπόλοιπο περιβάλλον εργασίας της. Στην επιλογή αυτή οδηγήθηκε επειδή η εφαρμογή αυτή, κάλυπτε σε λογικό κόστος για τα μέτρα της εταιρίας την πλειονότητα των αναγκών της.


Οφέλη / Πλεονεκτήματα

  • Διαχείριση μεγάλων όγκων δεδομένων στον μικρότερο δυνατό χρόνο
  • Επέκταση συστήματος ταυτόχρονα με την ανάπτυξη της εταιρίας
  • Μείωση χρόνου λήψης διοικητικών αποφάσεων & ολοκληρωμένη παρακολούθηση της εταιρίας
  • Μείωση πιθανότητας λαθών στις διαδικασίες της εταιρίας
  • Φιλικό περιβάλλον για τον τελικό χρήστη