ja_mageia

"Χρειαζόμασταν μια ενιαία και άμεση πληροφόρηση σε όλα τα επίπεδα και τις δραστηριότητες μας την οποία μας παρείχε το ERP καθώς και online σύνδεση με το υποκατάστημά μας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η συνεχείς ενημέρωση των στελεχών της ΠΡΟΤΑΣΙΣ για τις νέες υπηρεσίες και τις εξελίξεις στην υψηλή τεχνολογία συνέβαλαν στην απόφασή μας."
Αθανάσιος Κουκάκης - Διευθύνων Σύμβουλος ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ Α.Ε.
Μάκιος Α.Ε.
Επιλέξαμε το ERP γιατί σαν εταιρία χρειαζόμασταν μία δυναμική, ευέλικτη και με πολλαπλές λειτουργίες λύση, η οποία θα ανταποκρινόταν με επιτυχία στις εξειδικευμένες ανάγκες μας. Με τον πλήρη έλεγχο όλων των τμημάτων που προκύπτει από την εφαρμογή του συγκεκριμένου λογισμικού καταφέραμε την εξοικονόμηση σημαντικών οικονομικών πόρων. Η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών, η άριστη εξυπηρέτηση και η μακροχρόνια εμπειρία της Protasys ήταν ένας από τους βασικούς λόγους της απόφασής μας.
Ιωάννης Πολίτης - Υπεύθυνος Πληροφορικής & Logistics ΜΑΚΙΟΣ Α.Ε.

Προφίλ Πελάτη

Εξειδικευμένη στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων μεταφοράς, η εταιρία ΜΑΚΙΟΣ εδώ και 75 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των εθνικών και διεθνών μεταφορών κατέχοντας σήμερα ηγετική θέση στις μεταφορές τροφίμων στην Ελλάδα. Από το 2001 η εταιρία εντάσσεται στον χώρο των αποθηκεύσεων και διανομών. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η παροχή υπηρεσιών συντήρησης τροφίμων (ψύξη - κατάψυξη) υψηλού βαθμού ασφάλειας. Οι διαδικασίες είναι σταθερά προσανατολισμένες στη διασφάλιση της υγιεινής, της ασφάλειας και της ποιότητας των αποθηκευόμενων προϊόντων.

Επιχειρηματική Ανάγκη

Η αναγκαιότητα για ολοκληρω- μένη παρακολούθηση και αυτοματοποίηση όλων των εργασιών κίνησης της αποθήκης, αλλά και για πληρέστερη, ταχύτερη πληροφόρηση και εξυπηρέτηση τόσο των πελατών της όσο και των τελικών παραληπτών.

Επιλογή Λύσης

Η λύση για τις ανάγκες της ΜΑΚΙΟΣ ήταν η εγκατάσταση της εφαρμογής ERP, με τα modules Διαχείριση Λογαριασμών Εισπρακτέων – Πληρωτέων, Διαχείριση Αποθεμάτων, Διαχείριση Αγορών – Πωλήσεων, Γενική Λογιστική, Αναλυτική Λογιστική, Διαχείριση Παγίων, Κοστολογική Διαχείριση Διαδικασιών, Διαχείριση Serial Numbers, Διαχείριση Παρτίδων, Διαχείριση Προϋπολογισμών – Budgeting, Διαχείριση MIS – Σχεδιαζόμενες Προβολές (Cubes), Κοστολόγηση Αγορών, Advanced Reporting Tools, Customization Tools.


Οφέλη / Πλεονεκτήματα

  • Αποτελεσματικότητα ειδικά στην παραγωγικότητα του προσωπικού αποθήκης
  • Αυτοματοποίηση των λειτουργιών
  • Αύξηση της παραγωγικότητας του προσωπικού
  • Πιστότητα και ταχύτητα ανταπόκρισης
  • Υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης
  • Αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών