ja_mageia

"Ο αποτελεσματικότερος και ουσιαστικότερος έλεγχος που προκύπτει από την εφαρμογή του ERP στην εξοικονόμηση σημαντικών οικονομικών πόρων. Ο επαγγελματισμός, η άμεση απόκριση και εξυπηρέτηση των ανθρώπων της Protasys συνέβαλαν στην ομαλή μετάβαση της εταιρίας μας στα νέα δεδομένα."
Βασίλειος Καμπάκης - Διευθύνων Σύμβουλος VICTORY Α.Ε.
Καμπάκης Α.Ε.
To ERP αποτελεί χωρίε καμία αμφιβολία ένα σημαντικό εργαλείο διαχείρισης πόρων και πληροφόρησης. Ο αποτελεσματικότερος και ουσιαστικότερος έλεγχος που προκύπτει από την εφαρμογή του συγκεκριμένου λειτουργικού θα συμβάλει στην εξοικονόμηση σημαντικών οικονομικών πόρων. Ο επαγγελματισμός, η άμεση απόκριση και εξυπηρέτηση των ανθρώπων της Protasys συνέβαλαν στην ομαλή μετάβαση της εταιρίας μας στα νέα δεδομένα.
Βασίλειος Καμπάκης - Διευθύνων Σύμβουλος VICTORY Α.Ε.

Προφίλ Πελάτη

Η εταιρία VICTORY μετά από σκληρή εργασία κέρδισε το σεβασμό της θαλάσσιας κοινότητας της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά. Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν ολόκληρο τον κύκλο των θαλάσσιων υπηρεσιών εκτός από την ιδιοκτησία, την αγορά και πώληση σκαφών.

Επιχειρηματική Ανάγκη

Σε μία εποχή όπου οι απαιτήσεις της αγοράς και οι αλλαγές αποτελούν συνηθισμένο φαινόμενο, η VICTORY έκρινε αναγκαίο να αναβαθμίσει το μηχανογραφικό της σύστημα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πληροφόρηση.

Επιλογή Λύσης

Η λύση για τις ανάγκες της VICTORY ήταν η εγκατάσταση της εφαρμογής ERP, με τα modules Διαχείριση Λογαριασμών Εισπρακτέων – Πληρωτέων, Γενική Λογιστική.


Οφέλη / Πλεονεκτήματα

  • Ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησης
  • Αποτελεσματικότερος & ουσιαστικότερος έλεγχος της επιχείρησης
  • Ενοποιημένο σύστημα: Αρμονική συνεργασία τόσο εντός ενός τμήματος όσο και μεταξύ των διαφόρων τμημάτων
  • Εξοικονόμηση σημαντικών οικονομικών πόρων