ja_mageia

"Ο αποτελεσματικότερος και ουσιαστικότερος έλεγχος που προκύπτει από την εφαρμογή του ERP στην εξοικονόμηση σημαντικών οικονομικών πόρων. Ο επαγγελματισμός, η άμεση απόκριση και εξυπηρέτηση των ανθρώπων της Protasys συνέβαλαν στην ομαλή μετάβαση της εταιρίας μας στα νέα δεδομένα."
Βασίλειος Καμπάκης - Διευθύνων Σύμβουλος VICTORY Α.Ε.
Αρχική E.R.P. Ενδεικτικά Έργα Αλαμπατζιάς Α.Ε.
Αλαμπατζιάς Α.Ε.
Χρειαζόμασταν ένα ολοκληρωμένο σύστημα λιανικής το οποίο θα μας έδινε την δυνατότητα να έχουμε μια πολύ καθαρή άποψη για τις εξελίξεις σε κάθε κατάστημα, σε όλα τα καταστήματα και κατά συνέπεια σε ολόκληρη την εταιρία. Έπειτα από έρευνα, επιλέξαμε τη διεθνή λύση ERP, θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη λύση είναι σταθερή, αξιόπιστη και καλύπτει τις απαιτήσεις μας. Επιπλέον, το γεγονός ότι υλοποιείται από την Protasys είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα αφού η εταιρεία διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία σε παρόμοια και πιο πολύπλοκα έργα.
Λία Χατζή - Υπεύθυνη Λογιστηρίου ΑΦΟΙ ΑΛΑΜΠΑΤΖΙΑ Α.Ε.
Καταστήματα: COVERI, DONNA, NEW BREED, ET.TU, SYMBOL

Προφίλ Πελάτη

Η ΑΦΟΙ ΑΛΑΜΠΑΤΖΙΑ, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στη Θεσσαλονίκη στον χώρο της ένδυσης. Διαθέτει πέντε καταστήματα λιανικής με τις γνωστότερες μάρκες ρούχων που ικανοποιούν όλες τις ηλικίες.

Επιχειρηματική Ανάγκη

Η εταιρεία χρειαζόταν ένα σύστημα για να απλοποιήσει τις διαδικασίες λιανικής των καταστημάτων της, ευέλικτο, γρήγορο και εύκολο στην χρήση του.

Επιλογή Λύσης

Η λύση για τις ανάγκες της ΑΦΟΙ ΑΛΑΜΠΑΤΖΙΑ ήταν η εγκατάσταση της εφαρμογής ERP σε 5 καταστήματα με 10 ταμειακά συστήματα συνολικά.


Οφέλη / Πλεονεκτήματα

  • Απλούστευση διαδικασιών λιανικής
  • Εύκολη προσαρμογή των χρηστών στο σύστημα
  • Φιλικό περιβάλλον
  • Μειωμένοι χρόνοι πώλησης
  • Αναλυτική πληροφόρηση για τα καταστήματα από τις ενσωματωμένες αναφορές που διαθέτει το σύστημα
  • Αυτονομία λειτουργίας (τα καταστήματα λειτουργούν τοπικά)