ja_mageia

"Μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα της εγκατάστασης του QLIKVIEW έγιναν εμφανή τα οφέλη του προγράμματος. Η επιλογή της Protasys βασίστηκε τόσο στην τεχνογνωσία που διαθέτει όσο και στην άριστη συνεργασία με τους ανθρώπους της, από την αρχή μέχρι σήμερα. Πλέον η Protasys είναι για εμάς πολύτιμος συνεργάτης."
Ελένη Μπάλλιου - Διευθύνων Σύμβουλος Ε&Δ Α.Ε.
Αρχική Δικηγορικός Σύλλογος
Διαχείρηση Δικηγορικού Συλλόγου PDF Εκτύπωση E-mail

Τι είναι το Hameleon Δικηγορικός Σύλλογος: Είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή που αυτοματοποιεί και τυποποιεί διαδικασίες όλων των εμπλεκόμενων μερών , μέλη του συλλόγου, δικηγόροι εκτός συλλόγου, συμβολαιογράφοι αλλά και τις διαδικασίες του ίδιου του Συλλόγου  με εύχρηστο και φιλικό τρόπο, εξοικονομώντας ταχύτητα και διασφαλίζοντας σημαντικά οργανωτικά οφέλη.

Χαρακτηριστικά: H λύση αποτελείται από διάφορα υποσυστήματα, τα οποία συμπληρώνουν τις ανάγκες ενός δικηγορικού συλλόγου.

Δικηγόροι,Ασκούμενοι: Καλύπτει όλες της διαδικασίες του μητρώου ενός δικηγόρου οπως: Προσωπικά στοιχεία,Στοιχεία Επικοινωνίας,Τραπεζικοί λογαριασμοί ,Παγία Αντιμισθία,Εγγραφές,Αδειες,Προαγωγές,Διορισμοί,Διαγραφές,Αυτοδικαιες Απώλειες, Μη Αυτοδίκαιες Απώλειες,Αναστολές ,Πειθαρχικά,Μεταθέσεις ,Ακαδημαικά Στοιχεία ,Ανοιχτό Οριος Πίστωσης ,Πλαφόν,Φωτογραφείες,Οικονομικά στοιχεία μέλους,Οικονομική Καρτέλα,Υπολοιπα Μέλους.

Δικηγόροι εκτός Συλλόγου: Καλύπτει όλες της διαδικασίες του μητρώου ενός δικηγόρου από άλλο δικηγορικό σύλλογο. (Προσωπικά στοιχεία, Στοιχεία Επικοινωνίας).

Συμβολαιογράφοι: Καλύπτει όλες της διαδικασίες του μητρώου ενός συμβολαιογράφου. (Προσωπικά στοιχεία, Στοιχεία Επικοινωνίας).

Γραμμάτια Προείσπραξης: Καλύπτει την διαδικασία έκδοσης των παραστάσεων πριν από την δίκη και το ποσό της αμοιβής είναι ανάλογο της διαδικασίας.

Γραμμάτια Συμβολαίων: Καλύπτει την διαδικασία έκδοσης των συμβολαίων όπως επίσης και των ποσών αμοιβής ανάλογα με την αναγραφόμενη αξία του συμβολαίου.

Παγία: Καλύπτει την διαχείριση της παγίας των ταμείων .

Βιβλιοθήκη: Παρέχει την δυνατότητα της αναλυτικής περιγραφής του συνόλου των βιβλίων του συλλόγου και της διακίνησης αυτών στα μέλη.

Διανεμητικός Λογαριασμός: Καλύπτει την διαδικασία υπολογισμού μερίσματος για κάθε δικηγόρο την παρακράτηση των φόρων και των υποχρεώσεων αυτών προς τον Δικηγορικό Σύλλογο.

Χρηματικοί Λογαριασμοί - Ταμεία : Παρέχει τη δυνατότητα αναλυτικής διαχείρισης Ταμειακών & Τραπεζικών Λογαριασμών με καρτέλες & οικονομικά στοιχεία και συσχέτισής τους με οικονομικές συναλλαγές μέσω Ταμειακών / Τραπεζικών Λογαριασμών τoυ συλλόγου.

Εισπράξεις-Πληρωμές:Διαχειρίζεται το μηχανισμό εισπράξεων και πληρωμών μετρητών του συλλόγου.

Γενική λογιστή ή Εσοδα/Εξοδα:Παρέχει την δυνατότατα της αναλυτικής καταγραφής των λογιστικών βιβλίων του συλλόγου.

Web:Παρέχει την δυνατότητα στο μέλος του συλλόγου να έχει πρόσβαση με την βοήθεια του Internet στα προσωπικά του οικονομικά στοιχεία όπως επίσης και στην έκδοση γραμμάτιων προεισπράξεων.

Report Generator:Απεριόριστα ευρετήρια με δυνατότητες καθορισμού στηλών, κριτηρίων, ομαδοποιήσεων και ταξινομήσεων.

Οφέλη/Πλεονεκτήματα:

  1. Μητρώο Δικηγόρων
  2. Πλήρη Οικονομικά Στοιχεία Δικηγόρου
  3. Υποστήριξη μηχανισμού Πλαφόν ανά Δικηγόρο
  4. Διαχείριση Γραμματίων Προεισπράξεων
  5. Πρόσβαση των μελών μέσω Internet στα ατομικά τους οικονομικά στοιχεία και δυνατότητα έκδοσης γραμματίων
  6. Διαχείριση Γραμματίων Συμβολαίων
  7. Διαχείριση Παγίας
  8. Διαχείριση Βιβλιοθήκης
  9. Υποστήριξη Διανεμητικού Λογαριασμού
  10. Διαχείριση Ταμείων & Όψεως
  11. Υποστήριξη μηχανισμού Εισπράξεων & Πληρωμών
  12. Υποστήριξη όλων των απαραιτήτων εκτυπώσεων για τη λειτουργία του συλλόγου και την επικοινωνία με τρίτους φορείς
  13. Πλήρης λογιστική υποστήριξη (Έσοδα-Έξοδα ή Γενική Λογιστική)
  14. Υποστήριξη όλων των φορολογικών υποχρεώσεων του συλλόγου (Παρακράτηση Φόρων, Βεβαιώσεις Παρακράτησης κλπ)
  15. Πλήρης Οικονομικός Έλεγχος στα ταμεία του συλλόγου
  16. Λογισμικό νέας τεχνολογίας με ενσωματωμένα εργαλεία για τη διαμόρφωση λύσης όπως τη χρειάζεστε.
  17. Πλήρης αυτοματοποίηση, απλοποίηση και τυποποίηση διαδικασιών και ενεργειών
  18. Γρήγορη ολοκλήρωση διαδικασιών και εξοικονόμηση χρόνου.
  19. Αύξηση παραγωγικότητας Αξιοποίηση του Internet—εξασφαλίζει την απαραίτητη υποδομή για ασφαλή και αξιόπιστη απομακρυσμένη λειτουργία
Κατεβάστε σχετικό Υλικό alt